KookJij

Kabeljauw met mosterdkorstje

Een heerlijk kabeljauw met mosterdkorstje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauw met mosterdkorstje te bereiden

Mosterd, paneermeel en kruiden tot smeersel maken, bovenop de vis smeren; klontjes roomboter en citroensap erop. 20 Min. in de oven op 180°C.

Mijn kookverhaal (riet vloemans)

Eten met gewokte blokjes aardappelen met blokjes wortel en een salade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

D Lohr

D Lohr zegt:
Het recept was erg lekker.
djmagich

djmagich zegt:
Van het weekend gegeten, zeker een aanrader!!
maria11

maria11 zegt:
Kan nog gecombineerd worden met geraspte kaas en rondom schijfjes voorgekookte aardappelen en flinters prei :p;)
djmagich

djmagich zegt:
Deze ga ik van het weekend maken!
wh hendriks

wh hendriks zegt:
Het is heel simpel maar erg lekker