Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauw met mosterdkorstje
PT30M
Kabeljauw met mosterdkorstje
Een heerlijk kabeljauw met mosterdkorstje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
riet vloemans
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauw met mosterdkorstje te bereiden
Mosterd, paneermeel en kruiden tot smeersel maken, bovenop de vis smeren; klontjes roomboter en citroensap erop. 20 Min. in de oven op 180°C.
Mijn kookverhaal (riet vloemans)
Eten met gewokte blokjes aardappelen met blokjes wortel en een salade.
D Lohr zegt: