Recept
« Terug naar recepten
Caesarsalade voor elk jaargetijde
PT20M
Caesarsalade voor elk jaargetijde
Caesarsalade is en blijft toch wel een van mijn favoriete saladerecepten. Je
ziet er ook ontzettend veel varianten van maar de meeste vind ik toch wel
hoofdzakelijk zomerse gerechten.
Dat is met deze salade dus juist eens een keertje helemaal anders en deze
is zelfs prima geschikt voor de winter maar natuurlijk ook voor de lente,
zomer en herfst.
Je kunt hier dus met recht spreken van een 'all seasons' salade.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Caesarsalade voor elk jaargetijde te bereiden
- Maak eerst de dressing en zet deze opzij.
- Kook de eieren, laat ze schrikken en pel ze.
- Doe een beetje olie in een grillpan en grill hierin de sla, daarna de bacon en dan de sneetjes brood (of de croutons). - Doe een beetje dressing over de sla (of ook over de rest als je van veel dressing houdt).
- Frituur de kiphaasjes, of bak ze in de pan, en leg ze erbij, snij het ei doormidden en leg het op het bord erbij.
- Verdeel de schilfers Parmezaanse kaas over het geheel.