Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauw met olijfolie
PT120M
Kabeljauw met olijfolie
Een heerlijk kabeljauw met olijfolie recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Onbekend
Bron:
nest
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauw met olijfolie te bereiden
Leg de kabeljauw in een kookpot met dikke bodem.
Overgiet met de olijfolie.
Voeg hierbij de kruiden.
Konfijt de vis gedurende 1 uur op laag vuur.
Zorg ervoor dat de olie onder kookpunt blijft.
Schep de vis uit de olie in een vergiet met fijne gaatjes.
Laat enkele minuten uitlekken zodat het kookvocht van de vis drupt.
Giet voorzichtig de olie uit de pot.
Laat het laatste in de pot zodat het kookvocht van de vis niet meekomt.
Het is het kookvocht van de vis dat ervoor zorgt dat de vis vroegtijdig bederft.
Schep de vis in potjes en overgiet met de olie.
Zorg ervoor dat de vis mooi onderstaat.
Sluit en laat afkoelen.
Bewaar in de koelkast.
De kabeljauw kan zo enkele weken bewaard worden.
Overgiet met de olijfolie.
Voeg hierbij de kruiden.
Konfijt de vis gedurende 1 uur op laag vuur.
Zorg ervoor dat de olie onder kookpunt blijft.
Schep de vis uit de olie in een vergiet met fijne gaatjes.
Laat enkele minuten uitlekken zodat het kookvocht van de vis drupt.
Giet voorzichtig de olie uit de pot.
Laat het laatste in de pot zodat het kookvocht van de vis niet meekomt.
Het is het kookvocht van de vis dat ervoor zorgt dat de vis vroegtijdig bederft.
Schep de vis in potjes en overgiet met de olie.
Zorg ervoor dat de vis mooi onderstaat.
Sluit en laat afkoelen.
Bewaar in de koelkast.
De kabeljauw kan zo enkele weken bewaard worden.
sonja4 zegt: