Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauw met pasta
PT20M
Kabeljauw met pasta
Een heerlijk kabeljauw met pasta recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Els Meeuwsen
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
cambridge dieet
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauw met pasta te bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C.
Bestrooi de vis met peper.
Bestrijk met de pesto en leg in een ingevette ovenschaal.
Bak de uienringen in de olie in 5 min. lichtbruin.
Voeg de knoflook toe en bak deze 1 min. mee.
Voeg de tomaten en paprika toe en schep dit mengsel op de vis.
Bak de vis in het midden van de oven in 15 min. gaar.
Bereid de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking
Bestrooi de vis met peterselie en peper.
Serveren met de pasta.
Bestrooi de vis met peper.
Bestrijk met de pesto en leg in een ingevette ovenschaal.
Bak de uienringen in de olie in 5 min. lichtbruin.
Voeg de knoflook toe en bak deze 1 min. mee.
Voeg de tomaten en paprika toe en schep dit mengsel op de vis.
Bak de vis in het midden van de oven in 15 min. gaar.
Bereid de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking
Bestrooi de vis met peterselie en peper.
Serveren met de pasta.