Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauw met pesto-kruidenkorst en (zie opm)
PT35M
Kabeljauw met pesto-kruidenkorst en (zie opm)
Een heerlijk kabeljauw met pesto-kruidenkorst en (zie opm) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauw met pesto-kruidenkorst en (zie opm) te bereiden
Bereiding:
Oven voorverwarmen op 180 graden C. vis met zout peper en bloem bestrooien.
Brooskruim mengen met pesto, tijm, salie en basilicum.
Vis met eierdooier bestrijken en broodkruimmengsel over de buitenkant van de vis verdelen.
Broodkruimmengsel stevig aandrukken.
Olie verhitten en vis hierin met kruidenkant naar onderen ca 3 min. bakken.
Vis omgekeerd op de bakplaat leggen (met kruidenkant naar boven) en in oven nog 5 min. bakken.
Visd serveren met basilicum-rucolasalade en garneren met takjes basilicum.
Oven voorverwarmen op 180 graden C. vis met zout peper en bloem bestrooien.
Brooskruim mengen met pesto, tijm, salie en basilicum.
Vis met eierdooier bestrijken en broodkruimmengsel over de buitenkant van de vis verdelen.
Broodkruimmengsel stevig aandrukken.
Olie verhitten en vis hierin met kruidenkant naar onderen ca 3 min. bakken.
Vis omgekeerd op de bakplaat leggen (met kruidenkant naar boven) en in oven nog 5 min. bakken.
Visd serveren met basilicum-rucolasalade en garneren met takjes basilicum.