KookJij

Kabeljauw met pesto-kruidenkorst en (zie opm)

Een heerlijk kabeljauw met pesto-kruidenkorst en (zie opm) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 5 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauw met pesto-kruidenkorst en (zie opm) te bereiden

Bereiding:
Oven voorverwarmen op 180 graden C. vis met zout peper en bloem bestrooien.
Brooskruim mengen met pesto, tijm, salie en basilicum.
Vis met eierdooier bestrijken en broodkruimmengsel over de buitenkant van de vis verdelen.
Broodkruimmengsel stevig aandrukken.
Olie verhitten en vis hierin met kruidenkant naar onderen ca 3 min. bakken.
Vis omgekeerd op de bakplaat leggen (met kruidenkant naar boven) en in oven nog 5 min. bakken.
Visd serveren met basilicum-rucolasalade en garneren met takjes basilicum.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst