Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauw met schubben van chorizo
PT30M
Kabeljauw met schubben van chorizo
Een heerlijk kabeljauw met schubben van chorizo recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Lambert
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauw met schubben van chorizo te bereiden
Haal voorzichtig met een vlijmscherp mes de huid van de kabeljauwmoten (of vraag het de vishandelaar).Snijd de chorizoworst in dunne schijfjes.Bestrijk de huidkant van de kabeljauwmoten met eidooier en leg de plakjes chorizo dakpansgewijs op de vis en bestrooi deze evt. nog met zout.Laat een koekepan met een dikke bodem goed heet worden, doe er een stuk boter in en draai het vuur naar middelmatig.Bak eerst de met de chorizo beklede kant 3 á 4 min. en keer de moten met een brede spatel.Bak de andere kant ook 3 á 4 min.
Lekker met gekookte aardappelen met een gemengde gekookte groente.
Lekker met gekookte aardappelen met een gemengde gekookte groente.