Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauw op een groentebedje met spekjes uit de
PT30M
Kabeljauw op een groentebedje met spekjes uit de
Een heerlijk kabeljauw op een groentebedje met spekjes uit de recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
dimitri ensing
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauw op een groentebedje met spekjes uit de te bereiden
Voorbereiding
Oven voorverwarmen op 200 °C.
Bereidingswijze
Bak de spekjes knapperig in 1 eetl. olijfolie en haal ze uit de pan, doe er nog een lepel olie bij en bak de uisnippers, courgetteblokjes en champignons in kwarten gesneden.
Doe als laatste de tomaten blokjes erbij en roer er de spekblokjes weer door.
Maak op smaak met de kruiden, peper en zout.
Doe de inhoud van de pan in een ovenschaal en leg hier de kabeljauwfilets op gekruid met zout en peper.
Roer de mosterd door de Boursin Cuisine en verdeel dit over de kabeljauw.
Plaats de schaal in de oven en bak in ongeveer 20 min. de kabeljauw gaar, strooi na 10 minuten bakken de geraspte kaas over de vis
Oven voorverwarmen op 200 °C.
Bereidingswijze
Bak de spekjes knapperig in 1 eetl. olijfolie en haal ze uit de pan, doe er nog een lepel olie bij en bak de uisnippers, courgetteblokjes en champignons in kwarten gesneden.
Doe als laatste de tomaten blokjes erbij en roer er de spekblokjes weer door.
Maak op smaak met de kruiden, peper en zout.
Doe de inhoud van de pan in een ovenschaal en leg hier de kabeljauwfilets op gekruid met zout en peper.
Roer de mosterd door de Boursin Cuisine en verdeel dit over de kabeljauw.
Plaats de schaal in de oven en bak in ongeveer 20 min. de kabeljauw gaar, strooi na 10 minuten bakken de geraspte kaas over de vis
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
jacques joosten zegt:
johanhamme zegt:
Jacques F.G.M. Joosten zegt:
Jacques F.G.M. Joosten zegt:
els zegt:
Succes verder met je recepten.
Groeten Els ;)
Bep zegt: