KookJij

Kabeljauw op een groentebedje met spekjes uit de

Een heerlijk kabeljauw op een groentebedje met spekjes uit de recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauw op een groentebedje met spekjes uit de te bereiden

Voorbereiding
Oven voorverwarmen op 200 °C.

Bereidingswijze
Bak de spekjes knapperig in 1 eetl. olijfolie en haal ze uit de pan, doe er nog een lepel olie bij en bak de uisnippers, courgetteblokjes en champignons in kwarten gesneden.

Doe als laatste de tomaten blokjes erbij en roer er de spekblokjes weer door.
Maak op smaak met de kruiden, peper en zout.
Doe de inhoud van de pan in een ovenschaal en leg hier de kabeljauwfilets op gekruid met zout en peper.
Roer de mosterd door de Boursin Cuisine en verdeel dit over de kabeljauw.
Plaats de schaal in de oven en bak in ongeveer 20 min. de kabeljauw gaar, strooi na 10 minuten bakken de geraspte kaas over de vis

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Bep

Bep zegt:
Dit is een heerlijk recept ,heb het met zalm gemaakt.Top;)
jacques joosten

jacques joosten zegt:
Hallo Bep. Zalm heeft een heel uitgesproken smaak. Lijkt het je wat? Doen. Kan met elke vis die een lekker stevig vlees heeft. Ook forel bv. :p
Bep

Bep zegt:
Kan dit ook met zalm?:p
johanhamme

johanhamme zegt:
Klaargemaakt voor 4 personen, vonden het allen zéér lekker. Wel 30' in de oven (misschien wat dikkere stukken), na 20' was de vis nog glazig. :)
Jacques F.G.M. Joosten

Jacques F.G.M. Joosten zegt:
Oh ja :) Vis is gauw gaar. Als een mespuntje er goed ingaat is vis klaar. Gewoon even prikken. Kabeljauw wordt zo droog als je te lang verhit...;)
Jacques F.G.M. Joosten

Jacques F.G.M. Joosten zegt:
Ik lees dat je ook nog zout wilt toevoegen. maar dat spek is toch al harstikke zout. Zout is killing voor kruiden als tijm, basilicum, majoraan en zo. En vis heeft niet veel zout nodig. Groeten Jacques;)
els

els zegt:
Ik ga deze zeker een keer maken maar vervang dan toch de kruiden voor italiaanse kruiden met de tip van de vorige reactie.Lijkt me heerlijk.
Succes verder met je recepten.
Groeten Els ;)
Jacques F.G.M. Joosten

Jacques F.G.M. Joosten zegt:
Boursin vervangen door zure room + knoflook + bieslook En je kookt sterretjes :p