Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauwfilet met oregano
PT30M
Kabeljauwfilet met oregano
Een heerlijk kabeljauwfilet met oregano recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeroen De Clerck
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
http://www.solo.be/nl/recepten/kabeljauwfilet-met-oregano.htm
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauwfilet met oregano te bereiden
Schik de vis in een ovenschotel en breng op smaak met peper en zout. Lepel er de 2 eetlepels Solo Vloeibaar over, giet er de wijn bij en dek af. Schuif de schotel in de op 180° C voorverwarmde oven. Roer intussen de rest van de Solo Vloeibaar met de bloem glad en laat met de melk op een zacht vuur indikken tot een licht gebonden sausje. Breng op smaak met peper, zout en oregano. Schik de vis op de borden. Giet het kookvocht van de vis in de saus, roer de saus glad en verdeel over de vis. Werk af met versnipperde oreganoblaadjes.
jeroen_dc zegt:
da's vloeibare vetstof. Vind ik wel handig in dit recept, moet je niet nog een aparte pot vuilmaken om vetstof te smelten.
mvg,
Jeroen