KookJij

Kabeljauwfilet met oregano

Een heerlijk kabeljauwfilet met oregano recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Gerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Amerika
Keuken: Amerikaanse
Bron: http://www.solo.be/nl/recepten/kabeljauwfilet-met-oregano.htm
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauwfilet met oregano te bereiden

Schik de vis in een ovenschotel en breng op smaak met peper en zout. Lepel er de 2 eetlepels Solo Vloeibaar over, giet er de wijn bij en dek af. Schuif de schotel in de op 180° C voorverwarmde oven. Roer intussen de rest van de Solo Vloeibaar met de bloem glad en laat met de melk op een zacht vuur indikken tot een licht gebonden sausje. Breng op smaak met peper, zout en oregano. Schik de vis op de borden. Giet het kookvocht van de vis in de saus, roer de saus glad en verdeel over de vis. Werk af met versnipperde oreganoblaadjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

jeroen_dc

jeroen_dc zegt:
Dag Jos,

da's vloeibare vetstof. Vind ik wel handig in dit recept, moet je niet nog een aparte pot vuilmaken om vetstof te smelten.

mvg,

Jeroen
Jos

Jos zegt:
Wat is Solo vloeibaar?

M.V.G. Jos