KookJij

Vispakketje met kabeljauw, garnalen en kruidenboter

De rauwe vis wordt samen met de garnalen,lenteui,peterselie en kruidenboter verpakt in alumiumfolie of bakpapier en gaart in de oven of op de barbecue. Heerlijk voor een zomerse dag.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie: 400 kCal energie
30 Gram eiwit
27 Gram vet
3 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vispakketje met kabeljauw, garnalen en kruidenboter te bereiden

  1. Verdeel de kabeljauw in 4 gelijke stukken. Maak de lente-uitjes schoon en snij ze in hele dunne ringetjes.
  2. Verwarm de oven voor op 200 graden of verhit de barbecue.
  3. Neem 4 flinke dubbele stukken aluminiumfolie. Bestrijk de aluminiumfolie met wat olie.
  4. Leg op elk stuk folie een stuk kabeljauw. Strooi weinig en peper zout over de vis. Verdeel de garnalen, de lente-uitjes en de peterselie over de vis. Doe er een klein scheutje witte wijn en een plakje kruidenboter op. Vouw de pakketjes ruim, maar goed dicht.
  5. Zet de pakketjes in het midden van de oven of op de hete barbecue. Na plm 15 - 20 minuten is de vis klaar.

Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)

Een verrukkelijk visgerecht. Lekker licht. Echt iets voor een mooie zomerdag met een salade en een knapperig stukje stokbrood. Snel klaar!
De pakketjes kunnen in de oven maar ook op de barbecue gegaard worden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst