Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauwfilet met rode pesto
PT10M
Kabeljauwfilet met rode pesto
Een heerlijk kabeljauwfilet met rode pesto recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauwfilet met rode pesto te bereiden
Smeer de jabeljauwfilets ruim
in met de pesto en bak deze aan beide kanten gaar.
Deze vis is gepresenteerd met aardaardappelen opgebakken met sluimererwten , tomaat en .... de saus : fijne groenten pestosaus deze te vinden op mijn recepten pagina.
in met de pesto en bak deze aan beide kanten gaar.
Deze vis is gepresenteerd met aardaardappelen opgebakken met sluimererwten , tomaat en .... de saus : fijne groenten pestosaus deze te vinden op mijn recepten pagina.