Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauwfilet met saus van tomaat en amandes
PT30M
Kabeljauwfilet met saus van tomaat en amandes
Een heerlijk kabeljauwfilet met saus van tomaat en amandes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
sligro/ven
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauwfilet met saus van tomaat en amandes te bereiden
kook de schelpen met de wijn,ui, knoflook tot ze openstaan.Haal het vlees uit de schelpen en doe dit terug in de pan.houd 4 amandes achter voor garnering.Pureer nu de gehele inhoud met een staafmixer.Voeg de tomaat en de room toe,laat dit 3 minuten sudderen.Bak de filets 4 minuten om en om.Breng met peper en zout op smaak.Drapeer de saus op een bord met daarop de gebakken kabeljauw.Garneer met shisho purper,1 amande en citroen.Serveer met gebakken aardappeltjes.