KookJij

Kabeljauwfilets met kerrie

Een heerlijk kabeljauwfilets met kerrie recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Christien Salet
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauwfilets met kerrie te bereiden

Verwarm de oven voor op 200 graden.Leg de kabeljauwfilets in een vuurvaste schaal en bestrooi ze met viskruiden en zout.Verhit de olijfolie in een wok en bak de prei met zout en kerriepoeder gaar.Voeg de geraspte kaas en créme fraïche toe en roer goed door.Schenk de saus over de vis.Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet hem 30 minuten in de oven.Serveer met rijst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst