Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauwfilets met kerrie
PT45M
Kabeljauwfilets met kerrie
Een heerlijk kabeljauwfilets met kerrie recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Christien Salet
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauwfilets met kerrie te bereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden.Leg de kabeljauwfilets in een vuurvaste schaal en bestrooi ze met viskruiden en zout.Verhit de olijfolie in een wok en bak de prei met zout en kerriepoeder gaar.Voeg de geraspte kaas en créme fraïche toe en roer goed door.Schenk de saus over de vis.Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet hem 30 minuten in de oven.Serveer met rijst.