Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauwhaasje met broccoli en aardappelpuree
PT35M
Kabeljauwhaasje met broccoli en aardappelpuree
Een heerlijk kabeljauwhaasje met broccoli en aardappelpuree recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Aldi
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauwhaasje met broccoli en aardappelpuree te bereiden
Ontdooi de kabeljauw en de broccoli. Verwarm de oven voor op 170° C. Plaats de kabeljauw op een weinig olie in een vuurvaste schaal, kruid met peper en zout en bak hem gaar in de oven gedurende 25 minuten. Verwarm de aardappelpuree in de microgolfoven. Stoof de broccoli in een pot met een weinig water. Serveer samen.