Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauwhaasje met prei
PT30M
Kabeljauwhaasje met prei
Een heerlijk kabeljauwhaasje met prei recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauwhaasje met prei te bereiden
Snij preiwit in dunne ringen, verhit de helft van de boter, stoof de prei, gekruid met peper en zout, hierin gedurende 10 minuten. Leg de visfilets in een beboterde ovenschotel, kruid met peper en zout, verdeel de prei erover, voeg witte wijn toe. Zet het gerecht in een voorverwarmde oven van 180° gedurende 20 minuten. Haal vis en groenten uit de schotel, hou warm. Laat de saus even inkoken met wat room of 25 gr. boter in klontjes. Dien het geheel op met gestoomde aardappelen.
Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)
Vervang kabeljauw eventueel door koolvis.