Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauwsalade
PT35M
Kabeljauwsalade
Een heerlijk kabeljauwsalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauwsalade te bereiden
Snijd de kabeljauwfilet in 4 stukken en bestrooi het met iets zout. Verhit de olijfolie en bak de visstukjes lichtbruin. Neem ze uit de pan en laat ze uitlekken op keukenpapier. Pel en snipper de ui. Meng de uisnippers met sambal, bruine suiker en zout tot een kruidenpasta en pers de knoflook erboven uit. Verhit iets olijfolie in een wok en fruit de kruidenpasta al omscheppend 5 minuten. Voeg de azijn en een scheutje water toe. Voeg de visstukjes toe en laat ze in 5 minuten gaarstoven. Neem de vis uit de pan, verdeel ze over 4 borden en schenk de azijnsaus met kruidenpasta erover.