Recept
« Terug naar recepten
Kalfsentrecote met druiven, noten en witte kool
PT25M
Kalfsentrecote met druiven, noten en witte kool
Een heerlijk kalfsentrecote met druiven, noten en witte kool recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Patricia Klarenberg
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
555 kCal energie
34 Gram eiwit
42 Gram vet
10 Gram koolhydraten
34 Gram eiwit
42 Gram vet
10 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalfsentrecote met druiven, noten en witte kool te bereiden
Voorbereiden:
Bestrooi de kalfsentrecotes met zout en peper
Bereiden:
Kook de witte kool met de venkel en komijnzaadjes en een snufje zout gaar. Verhit de boter in een koekenpan en bak de entrecotes circa 6 minuten. Draai ze halverwege de baktijd om. Schep het vlees uit de pan en houd het warm onder aluminiumfolie. Voeg de bouillon, de walnoten en druiven aan het braadvocht toe. Laat alles enkele minuten sudderen. Verdeel het vlees over de borden en schep noten, druiven en jus erop. Schep de witte kool ernaast.
Bestrooi de kalfsentrecotes met zout en peper
Bereiden:
Kook de witte kool met de venkel en komijnzaadjes en een snufje zout gaar. Verhit de boter in een koekenpan en bak de entrecotes circa 6 minuten. Draai ze halverwege de baktijd om. Schep het vlees uit de pan en houd het warm onder aluminiumfolie. Voeg de bouillon, de walnoten en druiven aan het braadvocht toe. Laat alles enkele minuten sudderen. Verdeel het vlees over de borden en schep noten, druiven en jus erop. Schep de witte kool ernaast.