KookJij

Kalfsentrecote uit Valencia

Een heerlijk kalfsentrecote uit valencia recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Spanje
Keuken: Europese
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kalfsentrecote uit Valencia te bereiden

Bestrooi de kalfsentrecotes met peper. Borstel de champignons en snijd ze in plakjes. Pel de ui en snipper deze.
Bereiden:
Verhit de olie en bak de entrecotes in 2-3 minuten per kant goudbruin. Bestrooi ze met zout. Neem ze uit de pan en houd ze even warm. Voeg de champignons, ui en geperste knoflook bij het braadvet en bak 2 minuten. Voeg de wijn en tomatenpuree toe en stoof 2 minuten. Roer dan de cacao, saffraan en 1 eetlepel amandelen erdoor. Serveer de saus over de kalfsentrecotes en strooi de rest van de amandelen erover. Lekker met rijst en tomatensalade.
Tip:
Voeg eens 75 g in blokjes gesneden salami aan de saus toe.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst