Recept
« Terug naar recepten
Kalfskoteletjes met shiitake-jus
PT30M
Kalfskoteletjes met shiitake-jus
Een heerlijk kalfskoteletjes met shiitake-jus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
libelle-lekker.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalfskoteletjes met shiitake-jus te bereiden
Spoel de lente-uitjes en snij in fijne ringetjes. Maak de shiitake schoon en halveer.
Spoel de chilipepers en laat ze met de lente-uitjes en shiitake in een pan met 1 el olie lichtjes bruinen. Giet er de witte wijn en bouillon bij en laat tot de helft inkoken. Kruid met peper en zout.
Kruid de koteletjes met peper en zout en bak beide kanten in een hete pan met de rest van de olie. Zet het vuur lager en laat de koteletjes garen. Verdeel over de borden en werk af met de jus en de shiitake. Lekker met rijst erbij!
Spoel de chilipepers en laat ze met de lente-uitjes en shiitake in een pan met 1 el olie lichtjes bruinen. Giet er de witte wijn en bouillon bij en laat tot de helft inkoken. Kruid met peper en zout.
Kruid de koteletjes met peper en zout en bak beide kanten in een hete pan met de rest van de olie. Zet het vuur lager en laat de koteletjes garen. Verdeel over de borden en werk af met de jus en de shiitake. Lekker met rijst erbij!