KookJij

Kalfskoteletjes met shiitake-jus

Een heerlijk kalfskoteletjes met shiitake-jus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kalfskoteletjes met shiitake-jus te bereiden

Spoel de lente-uitjes en snij in fijne ringetjes. Maak de shiitake schoon en halveer.


Spoel de chilipepers en laat ze met de lente-uitjes en shiitake in een pan met 1 el olie lichtjes bruinen. Giet er de witte wijn en bouillon bij en laat tot de helft inkoken. Kruid met peper en zout.


Kruid de koteletjes met peper en zout en bak beide kanten in een hete pan met de rest van de olie. Zet het vuur lager en laat de koteletjes garen. Verdeel over de borden en werk af met de jus en de shiitake. Lekker met rijst erbij!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst