Recept
« Terug naar recepten
Kalfslapje met mosterd en champignons
PT15M
Kalfslapje met mosterd en champignons
Een heerlijk kalfslapje met mosterd en champignons recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalfslapje met mosterd en champignons te bereiden
Bestrijk het vlees met mosterd, grof gemalen peper en wat zout. Verhit 1 el. olie en bak hierin de in vier gesneden champignons en fijngehakte look gedurende 3 minuten, hou apart. Verhit de overige olie en bak hierin het vlees gedurende 1 minuut per zijde, hou apart. Doe in dezelfde pan een scheutje balsamico azijn, kruiden met peper en zout. Leg het vlees op een bedje van champignons, lepel de saus erover. Geef er gestoomde aardappelen bij of penne.