Voor bij de borrel.
NOOT:
*In plaats van dunne asperges kun je ook dikke(re) groene asperges gebruiken. Klief die dan overlangs in tweeen.
*In plaats van mascarpone kun je alle roomkazen gebruiken, als die maar niet te sterk naar kaas smaakt.
*In plaats van plakjes kalkoen kun je ook plakjes van andere vleesssoorten gebruiken, mits ze maar niet al te geprononceerd smaken (bv kalfsvlees, kippenvlees).
Recept
« Terug naar recepten
Kalkoen-Asperge-Mascarpone Spiesjes
PT45M
Kalkoen-Asperge-Mascarpone Spiesjes
Een heerlijk kalkoen-asperge-mascarpone spiesjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Kalkoen-Asperge-Mascarpone Spiesjes te bereiden
1).Roer de blaadjes tarragon door de mascarpone.
2).Besmeer de plakjes kalkoenvlees lichtjes met de mascarpone en rol dan daarin een dunne groene asperge.
2).Besmeer de plakjes kalkoenvlees lichtjes met de mascarpone en rol dan daarin een dunne groene asperge.