KookJij

Kalkoen-Asperge-Mascarpone Spiesjes

Een heerlijk kalkoen-asperge-mascarpone spiesjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
  2. > Snacks - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Jan A.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kalkoen-Asperge-Mascarpone Spiesjes te bereiden

1).Roer de blaadjes tarragon door de mascarpone.
2).Besmeer de plakjes kalkoenvlees lichtjes met de mascarpone en rol dan daarin een dunne groene asperge.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Voor bij de borrel.

NOOT:
*In plaats van dunne asperges kun je ook dikke(re) groene asperges gebruiken. Klief die dan overlangs in tweeen.
*In plaats van mascarpone kun je alle roomkazen gebruiken, als die maar niet te sterk naar kaas smaakt.
*In plaats van plakjes kalkoen kun je ook plakjes van andere vleesssoorten gebruiken, mits ze maar niet al te geprononceerd smaken (bv kalfsvlees, kippenvlees).

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst