Recept
« Terug naar recepten
Kalkoen met spek en romige sperziebonen
PT60M
Kalkoen met spek en romige sperziebonen
Een heerlijk kalkoen met spek en romige sperziebonen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
CJ Gabriels
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
buurvrouw
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalkoen met spek en romige sperziebonen te bereiden
Sperzieboontjes ± 7 min. koken met zout en laten uitlekken.
Kalkoenfilets in blokjes snijden, bestrooien met peper en dragon en met ontbijtspek omwikkelen.
Boter in pan verhitten en de kalkoen/spekblokjes rondom bruin bakken.
Room culinair toevoegen en afgedekt nog ± 2 min. zachtjes opwarmen.
De sperzieboontjes toevoegen en alles een keer goed omscheppen. Event. room met zout en peper toevoegen.
Kalkoenfilets in blokjes snijden, bestrooien met peper en dragon en met ontbijtspek omwikkelen.
Boter in pan verhitten en de kalkoen/spekblokjes rondom bruin bakken.
Room culinair toevoegen en afgedekt nog ± 2 min. zachtjes opwarmen.
De sperzieboontjes toevoegen en alles een keer goed omscheppen. Event. room met zout en peper toevoegen.
Mijn kookverhaal (CJ Gabriels)
Lekker met gebakken aardappelschijfjes of met stokbrood.
comipami zegt: