KookJij

Kalkoenbiefstukjes met gegrilde ananas en gembersaus

Een heerlijk kalkoenbiefstukjes met gegrilde ananas en gembersaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: spar
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kalkoenbiefstukjes met gegrilde ananas en gembersaus te bereiden

De gember schillen en in dunne, kleine blokjes snijden.
Vervolgens samen met de slagroom aan de kook brengen en zachtjes laten inkoken.
Op smaak brengen met peper en zout.
De kalkoenbiefstukjes kruiden met peper en zout en omwikkelen met het spek.
Vervolgens in de grillpan net gaar en goudbruin bakken.
Warm houden in een voorverwarmde oven.
De grillpan met keukenpapier schoonmaken en de plakken ananas hierin bakken.
In een hapjespan of wok de olie verhitten en hierin de wokgroenten snel roerbakken.
De woknoedels toevoegen en even laten meegaan.
De woksaus toevoegen en het geheel goed verhitten.
Op verwarmde borden scheppen.
De kalkoenbiefstukjes in het midden plaatsen en de ananasplakken er bovenop leggen.
De gembersaus rondom scheppen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst