Recept
« Terug naar recepten
Kalkoenbiefstukjes met gegrilde ananas en gembersaus
PT45M
Kalkoenbiefstukjes met gegrilde ananas en gembersaus
Een heerlijk kalkoenbiefstukjes met gegrilde ananas en gembersaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
spar
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalkoenbiefstukjes met gegrilde ananas en gembersaus te bereiden
De gember schillen en in dunne, kleine blokjes snijden.
Vervolgens samen met de slagroom aan de kook brengen en zachtjes laten inkoken.
Op smaak brengen met peper en zout.
De kalkoenbiefstukjes kruiden met peper en zout en omwikkelen met het spek.
Vervolgens in de grillpan net gaar en goudbruin bakken.
Warm houden in een voorverwarmde oven.
De grillpan met keukenpapier schoonmaken en de plakken ananas hierin bakken.
In een hapjespan of wok de olie verhitten en hierin de wokgroenten snel roerbakken.
De woknoedels toevoegen en even laten meegaan.
De woksaus toevoegen en het geheel goed verhitten.
Op verwarmde borden scheppen.
De kalkoenbiefstukjes in het midden plaatsen en de ananasplakken er bovenop leggen.
De gembersaus rondom scheppen.
Vervolgens samen met de slagroom aan de kook brengen en zachtjes laten inkoken.
Op smaak brengen met peper en zout.
De kalkoenbiefstukjes kruiden met peper en zout en omwikkelen met het spek.
Vervolgens in de grillpan net gaar en goudbruin bakken.
Warm houden in een voorverwarmde oven.
De grillpan met keukenpapier schoonmaken en de plakken ananas hierin bakken.
In een hapjespan of wok de olie verhitten en hierin de wokgroenten snel roerbakken.
De woknoedels toevoegen en even laten meegaan.
De woksaus toevoegen en het geheel goed verhitten.
Op verwarmde borden scheppen.
De kalkoenbiefstukjes in het midden plaatsen en de ananasplakken er bovenop leggen.
De gembersaus rondom scheppen.