Recept
« Terug naar recepten
Kalkoenfilet in champignon- roomsaus
PT30M
Kalkoenfilet in champignon- roomsaus
Een heerlijk kalkoenfilet in champignon- roomsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Wim Kraaijenzank
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen creatie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalkoenfilet in champignon- roomsaus te bereiden
Los het boullionblokje op in 0.5 ltr water.
Snijd de kalkoen in kleine blokjes en bak die samen met ui en 2/3 van de champinons en de knoflook en de kruiden djintan en ketoembar.
Kook de pasta beetgaar.
Maak een ragout van de boter en bloem en voeg daar kookroom en boullion aan toe tot een mooie gladde saus voeg daar de laatste champignonsschijfjes aan toe.
Je kunt nu alles mengen of alles apart opdienen.
Snijd de kalkoen in kleine blokjes en bak die samen met ui en 2/3 van de champinons en de knoflook en de kruiden djintan en ketoembar.
Kook de pasta beetgaar.
Maak een ragout van de boter en bloem en voeg daar kookroom en boullion aan toe tot een mooie gladde saus voeg daar de laatste champignonsschijfjes aan toe.
Je kunt nu alles mengen of alles apart opdienen.
derbyke zegt: