Recept
« Terug naar recepten
Kalkoenfilet met walnoten en verse kruiden
PT40M
Kalkoenfilet met walnoten en verse kruiden
Een heerlijk kalkoenfilet met walnoten en verse kruiden recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lekker normaal
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalkoenfilet met walnoten en verse kruiden te bereiden
- Braad de kalkoenfilets in de olijfolie en voeg de gevogeltebouillon toe. Laat op een zacht vuurtje gaar stoven. Stoof in een andere pan de gehakte ui in olijfolie en voeg daarna de gehakte peterselie, bieslook en koriander toe. Kruid met peper en giet enkele druppels van het citroensap erover. Voeg dan de gehakte walnoten toe. Leg de kalkoenfilets op een bord en doe er het walnotenmengsel over. Lekker met tagliatelle op een bedje van fijngesnipperde sla.