Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Kalkoengehaktbroodje met spitskool
PT40M
Kalkoengehaktbroodje met spitskool
Een heerlijk kalkoengehaktbroodje met spitskool recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalkoengehaktbroodje met spitskool te bereiden
De harde kern van de spitskool verwijderen ( deze kan je gebruiken voor een soepje ) snij de bladeren zeer fijn.
Gehakt mengen met de mosterd, eike, kruiden, chapelure en de fijn gesneden rauwe kool.
Maak een mooi broodje en bak deze gaar aan.
Serveer zeer warm.
Gehakt mengen met de mosterd, eike, kruiden, chapelure en de fijn gesneden rauwe kool.
Maak een mooi broodje en bak deze gaar aan.
Serveer zeer warm.