Recept
« Terug naar recepten
Kalkoenreepjes met knapperige groenten
PT25M
Kalkoenreepjes met knapperige groenten
Een heerlijk kalkoenreepjes met knapperige groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Gevogelte
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalkoenreepjes met knapperige groenten te bereiden
Rode ajuin en paprika in slierten snijden.
Bak de kalkoenreepjes in olijfolie knapperig en half gaar aan kruiden met kerrie, paprika poeder en peper.
Voeg de groenten toe en schud regelmatig op.
De groenten moeten knapperig blijven.
Serveer zeer warm met rijst of vers gebakken frietjes.
Bak de kalkoenreepjes in olijfolie knapperig en half gaar aan kruiden met kerrie, paprika poeder en peper.
Voeg de groenten toe en schud regelmatig op.
De groenten moeten knapperig blijven.
Serveer zeer warm met rijst of vers gebakken frietjes.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.