Recept
« Terug naar recepten
Kaneelcroissantjes met glazuur
PT35M
Kaneelcroissantjes met glazuur
Een heerlijk kaneelcroissantjes met glazuur recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Kaneelcroissantjes met glazuur te bereiden
Verwarm de oven voor volgens de aanwijzingen op het croissantdeeg blikje.
Mix de 2 eetlepels boter, 50 gram suiker en 1 eetlepel kaneel goed door elkaar tot een geheel.
Rol het croissantdeeg uit en snijd de driehoekjes uit. Bestrijk elk plakje met een dun laagje van het kaneelmengsel.
Rol de croissantdeegplakjes op en leg ze op een met bakpapier bekleedde bakplaat.
Bak 12-15 minuten in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng voor de glazuur de ingredienten door elkaar. Bestrijk de croissantjes hiermee wanneer ze zijn afgekoeld.
Mix de 2 eetlepels boter, 50 gram suiker en 1 eetlepel kaneel goed door elkaar tot een geheel.
Rol het croissantdeeg uit en snijd de driehoekjes uit. Bestrijk elk plakje met een dun laagje van het kaneelmengsel.
Rol de croissantdeegplakjes op en leg ze op een met bakpapier bekleedde bakplaat.
Bak 12-15 minuten in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng voor de glazuur de ingredienten door elkaar. Bestrijk de croissantjes hiermee wanneer ze zijn afgekoeld.