Recept
« Terug naar recepten
Kaneelroom donuts
PT60M
Kaneelroom donuts
Een heerlijk kaneelroom donuts recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Svetlana Tsukanova
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Gebak
- > Kinderen - Kerst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Rusland
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kaneelroom donuts te bereiden
Klop de eieren samen met een half kopje suiker
(de rest van de suiker vermengen met decottage cheese).
Roer de room erdoor en meng goed. Meng de bloem met het bakpoeder, kaneel en voeg aan de kwark toe. Goed kneden. Vorm vervolgens kleine balletjes nan het deeg en kook ze in verwarmde olie op een laag vuur tot de wrongel gebakken is. Omdraaien als ze loslaten van de bodem van de pan. Laten afkoelen en bestrooi ze met poedersuiker.
(de rest van de suiker vermengen met decottage cheese).
Roer de room erdoor en meng goed. Meng de bloem met het bakpoeder, kaneel en voeg aan de kwark toe. Goed kneden. Vorm vervolgens kleine balletjes nan het deeg en kook ze in verwarmde olie op een laag vuur tot de wrongel gebakken is. Omdraaien als ze loslaten van de bodem van de pan. Laten afkoelen en bestrooi ze met poedersuiker.
Mijn kookverhaal (Svetlana Tsukanova)
Ze zijn niet alleen lekker, maar zien mooi uit , kleine kinderen vinden ze heel aantrekkelijk en eten met plezier omdat ze zo klein zijn.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
cato zegt:
Svetlana zegt:
Jannie zegt:
En op welk moment wordt de cottage cheese gemengd met de rest van de produkten?
Svetlana zegt:
In een gewoon glas zit 250 gr. met zo een glas moet u rekening houden.Zure room - 200 ml.U moet het ook een klein beetje aanvoelen de deeg moet tussen de hand palmen gedraaid worden. Om kleven te voorkomen, handen met olie insmeren.
alkien zegt: