Recept
« Terug naar recepten
Kangoeroefilet met mangosaus
PT30M
Kangoeroefilet met mangosaus
Een heerlijk kangoeroefilet met mangosaus recept uit de wereldkeuken keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wild
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Australie
Keuken:
Wereldkeuken
Bron:
Felix Alen Hof te rhode, Diest
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kangoeroefilet met mangosaus te bereiden
Schil de mango's, snij de minst rijpe in partjes en de rijpste in blokjes. Verhit de boter en bak er de kangoeroefilets in.Zorg ervoor dat het vlees licht rosé blijft, 3 minuten aan iedere kant. Kruid het met peper en zout en hou het warm. Giet de vetstof weg. Laat de mangoblokjes, de wijn en het sinaasappel en citroenap zo'n 8 minuten sudderen in een pannetje. Haal het mengsel door een zeef en breng op smaak met eper en zout en kaneel. Bind de saus indien gewenst. Bak ondertussen de mangopartjes in een klontje boter. Serveer ze naast het vlees en de saus.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna zegt:
Laat je weten hoe het gesmaakt heeft?
Eet smakelijk!:D
Groetjes,
Anna.
KookJij.
achille zegt: