Recept
« Terug naar recepten
Kantonese babipangang
PT60M
Kantonese babipangang
Een heerlijk kantonese babipangang recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Onbekend
Bron:
C1000
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kantonese babipangang te bereiden
Bak het vlees bruin in de olie, voeg de knoflook, ui en paprika toe. Eventjes met het vlees mee bakken. Blus het geheel af met het bier. Voeg dan de tomatenpuree, ketjap, gember en paprikapoeder toe. Laat het geheel 1/2 uurtje sudderen en voeg naar smaak peper en zout toe.