KookJij

Kantonese babipangang

Een heerlijk kantonese babipangang recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron: C1000
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kantonese babipangang te bereiden

Bak het vlees bruin in de olie, voeg de knoflook, ui en paprika toe. Eventjes met het vlees mee bakken. Blus het geheel af met het bier. Voeg dan de tomatenpuree, ketjap, gember en paprikapoeder toe. Laat het geheel 1/2 uurtje sudderen en voeg naar smaak peper en zout toe.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst