Recept
« Terug naar recepten
Kapucijnerschotel
PT20M
Kapucijnerschotel
Een heerlijk kapucijnerschotel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
nina Bonnet
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kapucijnerschotel te bereiden
- Ui snipperen, gehakt rullen met de tacokruiden en ui (knoflook naar eigen smaak).
- Maïs uitlekken en toevoegen.
- Kapucijners met vocht en het potje tomatensaus toevoegen.
- Crème fraîche er doerheen roeren ( hoeft niet maar is erg lekker).
- Serveer met, ciabatta, pide en salade, of rijst.
- Maïs uitlekken en toevoegen.
- Kapucijners met vocht en het potje tomatensaus toevoegen.
- Crème fraîche er doerheen roeren ( hoeft niet maar is erg lekker).
- Serveer met, ciabatta, pide en salade, of rijst.
thea zegt: