Recept
« Terug naar recepten
Kastagne Champignons gevuld met Pistache en Serrano
PT45M
Kastagne Champignons gevuld met Pistache en Serrano
Een heerlijk kastagne champignons gevuld met pistache en serrano recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Jan A.
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kastagne Champignons gevuld met Pistache en Serrano te bereiden
1).Zet de champignon hoedjes klaar op de bakplaat om gevuld te worden.
2).Meng in de blender-kom de sjalotten-knoflook-lombok-pistache-Serrano-Worcestershire sauce en blender dat mengsel tot een glad homogeen geheel.
3).Werk de zachte boter er door en maak op smaak af met veel vers gemalen zwarte peper en ietsje zout.
4).Vul de paddenstoelen met de vulling.
5).Zet de gevulde champignons gedurende 10 minuten in de voorverwarmde oven.
6).Haal uit de oven en bestrooi met het gesnipperde peterselieblad.
2).Meng in de blender-kom de sjalotten-knoflook-lombok-pistache-Serrano-Worcestershire sauce en blender dat mengsel tot een glad homogeen geheel.
3).Werk de zachte boter er door en maak op smaak af met veel vers gemalen zwarte peper en ietsje zout.
4).Vul de paddenstoelen met de vulling.
5).Zet de gevulde champignons gedurende 10 minuten in de voorverwarmde oven.
6).Haal uit de oven en bestrooi met het gesnipperde peterselieblad.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Serveer op een bordje met een beboterd toastje en geef daarbij een op hout gelagerde Chardonnay of een Riesling Spätlese Trocken.