KookJij

Keiems Bloempje met dipsausjes

Een heerlijk keiems bloempje met dipsausjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: n.v.t. personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Kaasrecepten
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Keiems Bloempje met dipsausjes te bereiden

Bereiding:
mosterddip:
meng 4 el mayonaise, 2 el mosterd, 1 tl vloeibare honing en wat grofgemalen zwarte peper.
zoetzuurdip:
meng 4 el zoetzure saus, 1 el geroosterde sesamzaadjes en 1/2 el verse fijngehakte koriander. Versier met sesamzaadjes.
ketchupdip:
meng 4 el tomatenketchup, 1 el fijngehakte peterselie en 1/2 el fijngehakte chili zonder zaadjes. Versier met roze peperbolletjes

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

atijdemanmilani

atijdemanmilani zegt:
Hallo Bert: da's nu ook toevallig,ik heb zojuist kaas-dipsausjes van vijgen/rode port en abrikozen/witte wijn gekocht en ga zeker moeite doen het Keiems bloempje te bemachtigen.gr.anja..
bertal

bertal zegt:
Hallo Anja:
Keiems Bloempje is een kaas uit de streek van West Vlaanderen.
Gelegen in het Dikmuidse tussen de polders en het houtland.
het is een witschimmelkaasje in taartvorm.
vetgehalte 23 procent.
Het Keiems bloempje is het kleine zusje van
Keiemse Witten.
M.V.G. Bert Allers :);)
atijdemanmilani

atijdemanmilani zegt:
Hallo Bert, wat is een keiems bloempje?
gr.anja..