Recept
« Terug naar recepten
Keiems Bloempje met dipsausjes
PT20M
Keiems Bloempje met dipsausjes
Een heerlijk keiems bloempje met dipsausjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
n.v.t. personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kaasrecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Keiems Bloempje met dipsausjes te bereiden
Bereiding:
mosterddip:
meng 4 el mayonaise, 2 el mosterd, 1 tl vloeibare honing en wat grofgemalen zwarte peper.
zoetzuurdip:
meng 4 el zoetzure saus, 1 el geroosterde sesamzaadjes en 1/2 el verse fijngehakte koriander. Versier met sesamzaadjes.
ketchupdip:
meng 4 el tomatenketchup, 1 el fijngehakte peterselie en 1/2 el fijngehakte chili zonder zaadjes. Versier met roze peperbolletjes
mosterddip:
meng 4 el mayonaise, 2 el mosterd, 1 tl vloeibare honing en wat grofgemalen zwarte peper.
zoetzuurdip:
meng 4 el zoetzure saus, 1 el geroosterde sesamzaadjes en 1/2 el verse fijngehakte koriander. Versier met sesamzaadjes.
ketchupdip:
meng 4 el tomatenketchup, 1 el fijngehakte peterselie en 1/2 el fijngehakte chili zonder zaadjes. Versier met roze peperbolletjes
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bertal zegt:
Keiems Bloempje is een kaas uit de streek van West Vlaanderen.
Gelegen in het Dikmuidse tussen de polders en het houtland.
het is een witschimmelkaasje in taartvorm.
vetgehalte 23 procent.
Het Keiems bloempje is het kleine zusje van
Keiemse Witten.
M.V.G. Bert Allers :);)
atijdemanmilani zegt: