Recept
« Terug naar recepten
Keizerlijke loempia's
PT30M
Keizerlijke loempia's
Een heerlijk keizerlijke loempia's recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
25st personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Vietnam
Keuken:
Oosterse
Bron:
indische kookcursus
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Keizerlijke loempia's te bereiden
Meng de vulling-ingredienten in een grote schaal. Maak het rijstpapier zacht door er een bananenblad op te leggen of gewoon te besprenkelen met een beetje water.
Bereidingswijze
Leg twee theelepels vulling op het rijstpapier. Vouw de linker- en rechterkant van het papier naar binnen en vrol vervolgens van de onderkant naar boven op. Rol de velletjes niet te stevig, zodat ze niet breken. Frituur de loempiaatjes goudbruin.
Bereidingswijze
Leg twee theelepels vulling op het rijstpapier. Vouw de linker- en rechterkant van het papier naar binnen en vrol vervolgens van de onderkant naar boven op. Rol de velletjes niet te stevig, zodat ze niet breken. Frituur de loempiaatjes goudbruin.