KookJij

Keker Kerrie met Varkensvlees en Kweepeer

Een heerlijk keker kerrie met varkensvlees en kweepeer recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 450 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Stoofschotels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Familie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Keker Kerrie met Varkensvlees en Kweepeer te bereiden

1).Fruit in de rijstolie aan de uien, knoflook en gemberrasp tot de uien glazig zien.
2).Meng de laos, ketumbar, djinten en kerrie en roer-wrijf dat goed in het vlees.
3).Bak het vlees dan rondom bruin.
4).Doe de tomaten er bij, de kweepeer en de kokosmelk.
5).Breng dit alles over in de slow cooker en zet op LOW.
6)/Laat 6 1/2 uur uur z'n gang gaan en doe er dan de kekererwten bij en laat nog eens een 1/2 uur sudderen.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Verdeel rijst over de borden en schep hierop de curry.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst