Recept
« Terug naar recepten
Kersentiramisu
PT15M
Kersentiramisu
Een heerlijk kersentiramisu recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
kim
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kersentiramisu te bereiden
Klop de basterdsuiker door de mascarpone en spatel de slagroom erdoor.
Leg de lange vingers op de boden van de schaal en besprenkel dit met koffie.
Giet het mascarpone mengsel erover en strijk dit glad.
Verdeel de vlaaivulling voorzichtig over de mascarpone en zet het tot gebruik in de koelkast.
Leg de lange vingers op de boden van de schaal en besprenkel dit met koffie.
Giet het mascarpone mengsel erover en strijk dit glad.
Verdeel de vlaaivulling voorzichtig over de mascarpone en zet het tot gebruik in de koelkast.