Recept
« Terug naar recepten
(Kerstklok) pannenkoeken met appel
PT25M
(Kerstklok) pannenkoeken met appel
(Kerstklok) pannenkoeken met appel
Bereiding
Hoe (Kerstklok) pannenkoeken met appel te bereiden
- Snijd 3 ongeschilde handappels in zo dun mogelijke partjes.
- Verhit 50 gram boter en 2 eetlepels lichtbruine basterdsuiker in een ruime koekenpan en bak de appel met de naaldjes van 2 takjes rozemarijn en ½ doosje bramen (à 125 g) op hoog vuur in ca. 3 min. beetgaar.
- Verwarm 8 kerstklok pannenkoeken volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Leg een pannenkoek op een bord, schep er 2 eetlepels Griekse yoghurt op en verdeel er wat appelmengsel over.
- Garneer met de rest van de bramen en extra rozemarijn.
- Bestrooi eventueel met poedersuiker.