Recept
« Terug naar recepten
Kervelsoep met Oesterzwammen
PT20M
Kervelsoep met Oesterzwammen
Een heerlijk kervelsoep met oesterzwammen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Camilla Uitermark
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kervelsoep met Oesterzwammen te bereiden
Maak de oesterzwammen schoon met keukenpapier en snijd ze in de lengte in dunne lange repen. Versnipper de kervel. Breng een liter water aan de kook en voeg twee bouillonblokjes toe. Voeg de reepjes oesterzwam toe en laat nog 3 minuten koken. Serveer de soep en strooi op het laatst de kervel er over heen.Breng op smaak met een beetje peper.