Recept
« Terug naar recepten
Ketimun (komkommer in zuur)
PT20M
Ketimun (komkommer in zuur)
Een heerlijk ketimun (komkommer in zuur) recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Harry Löhr
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kookstudio Assen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ketimun (komkommer in zuur) te bereiden
De komkommer wassen (eventueel schillen) en in dunne plakjes snijden. Maak een saus van suiker, azijn, peper, zout en koenjit.
Doe de komkommer er bij en laat intrekken.
Doe de komkommer er bij en laat intrekken.
Mijn kookverhaal (Harry Löhr)
Gemaakt en gegeten bij een Indonesische kookworkshop.