Recept
« Terug naar recepten
ketjap-pindasaus
PT15M
ketjap-pindasaus
Een heerlijk ketjap-pindasaus recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe ketjap-pindasaus te bereiden
Breng het water met de ketjap aan de kook voeg dan het citroensap de suiker sambal ende knoflook toe.Temper nu de vlam , en voeg nu lepel voor lepel de pindakaas toe .Blif goed roeren met een houten lepel,totdat de saus de gewenste dikte heeft bereikt. Serveer hem warm.
J.Goossens zegt: