Recept
« Terug naar receptenBereiding
Hoe Kina te bereiden
Verwarm de over voor op 180 gr. Doe de margarine, poedersuiker en de eieren in een kom, flink roeren tot de suiker is verwerkt.
Dan de honing er door roeren,
als laatste de bloem en het bakpoeder erdoor zeven en het snufje zout dit alles flink roeren tot een glad mengsel.
Het mengsel in een ingevette en met wat bloem bestoven springvorm doen en de bovenkant gladstrijken.
Bak de taart in 50-60 min. gaar.
Uit de oven halen en bestrijken met jam (abrikozen- of pruimen.
Tip: je kunt door het beslag ook fijngesneden mandarijnenschil doen.
Dan de honing er door roeren,
als laatste de bloem en het bakpoeder erdoor zeven en het snufje zout dit alles flink roeren tot een glad mengsel.
Het mengsel in een ingevette en met wat bloem bestoven springvorm doen en de bovenkant gladstrijken.
Bak de taart in 50-60 min. gaar.
Uit de oven halen en bestrijken met jam (abrikozen- of pruimen.
Tip: je kunt door het beslag ook fijngesneden mandarijnenschil doen.
kilejan zegt: