Recept
« Terug naar recepten
kip in de hoed .
PT60M
kip in de hoed .
Een heerlijk kip in de hoed . recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
vriendin
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe kip in de hoed . te bereiden
ovenschaal invetten met slaolie en paneermeel.
bekleden met bladerdeeg plakjes iets uitrollen.
kipfilet in stukjes bakken met de ui en knoflook.
perzikstukjes erbij doen .
créme fraïche toevoegen .
kerriesaus zo uit het zakje toevoegen .
is het te nat dan eerst vocht afgieten .
alles in de schaal .
afdekken met bladerdeeg.
dan in de oven niet voorwarmen.
40 min op 220 gr.
bekleden met bladerdeeg plakjes iets uitrollen.
kipfilet in stukjes bakken met de ui en knoflook.
perzikstukjes erbij doen .
créme fraïche toevoegen .
kerriesaus zo uit het zakje toevoegen .
is het te nat dan eerst vocht afgieten .
alles in de schaal .
afdekken met bladerdeeg.
dan in de oven niet voorwarmen.
40 min op 220 gr.