Geef er bij:
A) Krielaardappeltjes en dubbelgedopte tuinbonen.
B) Grof geprakte aardappels en doperwten met gesmolten roomboter.
C) Kleine frietjes en Thaise komkommersalade. (zie aldaar)
Recept
« Terug naar recepten
Kip in Spek met Salsa Verde
PT60M
Kip in Spek met Salsa Verde
Een heerlijk kip in spek met salsa verde recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Volkskeuken-Volkskrant / Persgroep Digital
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kip in Spek met Salsa Verde te bereiden
1).Alle ingredienten voor de salsa in de kom doen van de keukenblender en net zolang blijven draaien en pureren tot een LICHTGROENE homogene massa is verkregen.
Breng op smaak met zout en peper.
2).De kippendijen inwrijven met vers gemalen zwarte peper en thijm.
3).Dan de stukken kip goed inpakken in de plakjes ontbijtspek
4).Garen in de grillpan. Dat duurt zeker 20 minuten.
Breng op smaak met zout en peper.
2).De kippendijen inwrijven met vers gemalen zwarte peper en thijm.
3).Dan de stukken kip goed inpakken in de plakjes ontbijtspek
4).Garen in de grillpan. Dat duurt zeker 20 minuten.