Recept
« Terug naar recepten
Kip kerrie kebabs
PT15M
Kip kerrie kebabs
Een heerlijk kip kerrie kebabs recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
onbekend
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kip kerrie kebabs te bereiden
Snij de kip in hapklare stukjes. Meng de kerrie met azijn, zoetstof en kruiden. Voeg groenten en/of fruit toe naar smaak. Bedek de kip met het mengsel en bewaar 48 uur in de koelkast. Steek de kipstukjes, groenten en/of fruit om en om aan een pen. Grill de kebabs of barbecue ze 6 tot 8 minuten. Draai ze van tijd tot tijd om opdat de kip goed gaar wordt en niet verbrandt.