Recept
« Terug naar recepten
Kip met abrikozen,rozijnen en pistachenootjes
PT50M
Kip met abrikozen,rozijnen en pistachenootjes
Een heerlijk kip met abrikozen,rozijnen en pistachenootjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kip met abrikozen,rozijnen en pistachenootjes te bereiden
Bestrooi de kippenbouten met zout en peper.Doe de yoghurt in een kom en roer de munt er doorheen.Breng de yoghurt op smaak met een snufje zout.Verhit de boter en olie in een braadpan en bak de kippenbouten aan beide zijde snel aan.Doe de abrikozen en rozijnen bij het vlees en voeg de bouillon toe.Breng de bouillon aan de kook.Temper vervolgens de hittebron en stoof het vlees in 40 min gaar.Bestrooi het gerecht met pistachnootjes en bieslook.Geef de muntyoghurt er apart bij.