Recept
« Terug naar recepten
Kip met Madeirasaus
PT30M
Kip met Madeirasaus
Een heerlijk kip met madeirasaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kip met Madeirasaus te bereiden
Bestrooi de stukken kip met wat peper en zout.Verhit de boter op middelhoog vuur in een braadpan.Braad de stukken kip 18 tot 20 min. in de hete boter en keer ze in die tijd twee keer om.Schep er de sjolotjes door en laat 2 min.meebakken.Blus af met madeira en laat het 5 min.inkoken.Roer er de witte saus door en laat het nog 4 tot 5 min.op een laag vuurtje zachtjes koken.Bestrooi met de peterselie en serveer meteen..
Lambert zegt: