Recept
« Terug naar recepten
Kip met Uien uit de Slow-Cook-Oven
PT420M
Kip met Uien uit de Slow-Cook-Oven
Je hebt niet per se een Slowcooker nodig om gerechten langzaam te garen. Dat kan evengoed in de oven, zoals bv hieronder wordt bewezen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
420 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Familie
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kip met Uien uit de Slow-Cook-Oven te bereiden
- Meng de boter, Worcestershire sauce, knoflook, mosterd, thijm, de bloem en de helft van het zout en van de peper door elkaar.
- Meng dit kruidenmengsel door de gesneden uien en bedek hiermee de bodem van de pan.
- Leg hierop de kippendijen en strooi de rest van het zout en de peper er over.Sluit het deksel en zet dit geheel in de oven gedurende 6 uren.
- Haal uit de oven en strooi de kaas over de kip en zet nog even terug in de oven met gesloten deksel gedurende 20 minuten.
- Dien op met wat aardappelpurée.
- Geef er een groene salade bij.