Recept
« Terug naar recepten
Kip paprika pan
PT20M
Kip paprika pan
Een heerlijk kip paprika pan recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ronny Henri Szostek
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Hongarije
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kip paprika pan te bereiden
Het kipfilet in stukjes snijden en met iets zout en peper kruiden. De ui zeer fijn hakken. De paprika in streepjes snijden. De tomaat emonderende. In een pan de boter verwarmen. Ui en paprika al roerende ongeveer 3 minuut aanbraden. Het vlees toevoegen en licht bruinen, blijf roeren. Knoflook schillen en persen, toevoegen, even aanbraden. Paprikapoeder onderroeren en tomaat en tomaatpuree toevoegen. Enkele minuten op kleine vlam laten koken. Bloem en creme fraiche met elkaar verroeren, dan onder het vlees mengen en voorzichtig verwarmen.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Henny zegt:
ninabonnet zegt:
Maximaal 15 tot 20 seconden, dan onder koud water anders wordt het vruchtvlees zacht.
Ronny zegt: