Recept
« Terug naar recepten
Kip tikka met kokosrijst
PT25M
Kip tikka met kokosrijst
Een heerlijk kip tikka met kokosrijst recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
India
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kip tikka met kokosrijst te bereiden
Hak de cashewnoten fijn.Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing in de kokosmelk en 1 dl.water.Verhit intussen de olie in een wok.Roerbak de kipreepjes met de helft van de cashewnoten in ca.3 min.Voeg de bevroren wokgroenten toe en roerbak deze mee in 6 min.Voeg de yoghurt toe en verwarm deze even mee.Serveer met de kokosrijst en bestrooi met de rest van de gehakte cashewnoten.