Recept
« Terug naar recepten
Kipfilet met champignons en parm.kaas uit de oven
PT40M
Kipfilet met champignons en parm.kaas uit de oven
Een heerlijk kipfilet met champignons en parm.kaas uit de oven recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Chantal Drok
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kipfilet met champignons en parm.kaas uit de oven te bereiden
Oven voorverwarmen op 250° C.
Champignons schoonmaken en in vieren snijden. Olie in de wok verhitten en champignons hierin zolang bakken tot al het vocht is verdwenen. Op smaak maken met peper en zout.
Room verwarmen in een kookpan(netje) tot deze gaat binden.
Kipfilet kruiden met peper en zout.
Ovenschaal invetten met olie. Kipfilet in de ovenschaal leggen. Champignons erover verdelen. 2/3 van de Parmezaanse kaas door de room roeren en over de champignons gieten. De rest van de Parmezaanse kaas eroverheen strooien. 15-20 minuten in het midden van de oven zetten tot de korst goudbruin is.
Champignons schoonmaken en in vieren snijden. Olie in de wok verhitten en champignons hierin zolang bakken tot al het vocht is verdwenen. Op smaak maken met peper en zout.
Room verwarmen in een kookpan(netje) tot deze gaat binden.
Kipfilet kruiden met peper en zout.
Ovenschaal invetten met olie. Kipfilet in de ovenschaal leggen. Champignons erover verdelen. 2/3 van de Parmezaanse kaas door de room roeren en over de champignons gieten. De rest van de Parmezaanse kaas eroverheen strooien. 15-20 minuten in het midden van de oven zetten tot de korst goudbruin is.
Mijn kookverhaal (Chantal Drok)
Dit was het beste gelukte recept tijdens mijn kookavond van onze kookclub. Het was super mals en extreem lekker.
chantald zegt: